Lyxig sallad



imageMatig sallad som tillbehör till helstekt kalventrecote med salviasmör, otroligt gott.
Ingredienser:

  • 200 gr blandade gröna salladsblad, som mangold, spenat och ruccola
  • 200 gr gröna bönor
  • 1 vitlök
  • Smör
  • Ev stekt bacon i småbitar
  • Parmesanost
  • Ev. Rostade hasselnötter

Dressing:

  • 1/2 citron
  • 2 msk olivolja
  • Salt och peppar

Gör så här:

  1. Stek bönorna med krossad vitlök i smör, låt kallna.
  2. Hyvla parmesanosten tunt
  3. Rosta hasselnötter ( kan uteslutas)
  4. Blanda alla ingredienser till dressingen.
  5. Blanda ihop allt till salladen.



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + = 10

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>