LCHF Bounty


20131205-143300.jpg

Ingredienser:

  • 50 G rumsvarmt smör
  • 1 dl grädde
  • 1,5 tsk stevia
  • 1 krm äkta vaniljpulver
  • 200 g kokosflingor
  • 100  g mörk choklad 70 %

Gör så här:

  1. Vispa smör, stevia och vaniljpulver vitt och pösigt med elvisp.
  2. Tillsätt grädden under fortsatt vispning. Blanda ner kokosflingorna. Platta ut till en rektangel på bakplåtspapper, ca 2 cm tjock. Ställ i kylen att stelna en halvtimme. Dela i avlånga bitar och jämna till så de blir släta och fina.
  3. Smält mörk choklad i en bunke.
  4. Doppa kokosbitarna i chokladen, jag brukar använda två,gafflar.
  5. Lägg chokladbitarna på bakplåtspapper för att stelna.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.