Hoppa till verktygsfältet

Ingredienser:

  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 3 dl crème fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 100 g färskost (typ philadelfiaost)
  • 1 msk curry
  • 1 citron
  • 1/2 dl persilja
  • ev 1 klyfta vitlök
  • salt och svartpeppar
  • 250 g vitkål

 

Gär så här:

  1. Låt tonfisken rinna av.
  2. Lägg tonfisken i en kastrull.
  3. Häll i grädden, crème fraiche, färskost och curry.
  4. Pressa citronen och häll saften i kastrullen.
  5. Hacka persiljan och blanda ner, smaka av med salt, peppar och ev vitlök.
  6. Koka upp och sjud i 5 min.
  7. Strimla vitkålen och koka i lättsaltat vatten i 5 min.
  8. Häll av vattnet och rör ner en klick smör, servera till tonfisksåsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 8 = tolv