20131215-115111.jpg

”Godast hittills, dom blir bara godare och godare”, familjens respons i morse på dessa frukostpannkakor. Så då måste jag skriva ner receptet innan jag glömmer det och publicerande ännu ett frukostpannkaksrecept. Jag hittade inspiration på en annan Cecilias blogg, http://www.ceciliafolkesson.se, men givetvis ändrade jag en del 😉
Ett tips när man gör lite tjockare pannkakssmet är att spritsa ut smeten till rundlar, blir väldigt smidigt. Se översta bilden, sen flyter de ihop och får ett fint mönster.

Ingredienser:

  • 500 gr keso
  • 5 ägg
  • 2 dl grädde
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 2 msk fiberhusk
  • 1tsk bakpulver
  • 1 liten nypa salt

Gör så här:

  1. Mixa keson slät i matberedare.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och kör till en slät smet.
  3. Låt stå ca 10 min
  4. Häll smeten i spritspåse och spritsa små rundlar i stekpanna med smör och ev kokosfett.
  5. Jag brukar börja i mitten när jag spritsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.