Chokladkrispkakor

image

 

Tänk vad bra det är att misslyckas ibland. Av misslyckat fröknäcke kan det bli fantastiskt goda Chokladkrispkakor, eller så gör man dom på smulorna som brukar bli kvar i botten av burken ;-)

Gör så här:

  1. Smält mörk choklad, minst 70 %, man kan ta med smak om man vill ha ex mint eller apelsintouch.
  2. Rör i fröknäckesmulor
  3. Klicka ut kakor på bakplåtspapper, den storlek man vill ha.image
  4. Låt stelna i kyl

Ät och njut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 7 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>