före och efter 15kg

Okej, here goes…

Känns ju lite hemskt att lägga ut en sån ’hemsk’ bild (den vänstra;)), men med tanke på att det är historia så tänkte jag att jag får bjuda på det. Kanske det kan inspirera någon annan också. När man ser före- och efterbilder på internet  när det gäller viktnedgång är det lite svårt att tro att det kan stämma. Men det kan faktiskt vara sant,  nu har jag också varit med om det. Fast jag får erkänna att även jag har svårt att fatta att det är samma person på båda bilderna här ovanför, men det är faktiskt jag. I och för sig är det lite fel att skriva samma person eftersom jag riktigt känner mig som samma person, men det är jag på bilderna och jag har många vittnen;)

Jag mår i alla fall så mycket bättre och känner mig även som 15 år yngre…

Hur gick det här till då???

Det kommer jag skriva mer om snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.