ca 10 normalstora tunna pannkakor

 

Ingredienser:

  • 3 msk smör
  • 8 ägg
  • 3/4 dl kokosmjöl
  • 1/2 dl linfrömjöl
  • knivsudd salt
  • ev lite vaniljpulver
  • extra smör till stekning

Gör så här:

  1. Smält smöret.
  2. Blanda torra ingredienser i en skäl.
  3. Vispa i äggen och smöret.
  4. Vispa med elvisp tills smeten är slät och fluffig, eller kör den  i mixern.
  5. Värm en stor stekpanna (ca 20 cm i diameter) till mediumvärme. Det går även bra att göra i en mindre stekpanna. Då håller de ihop bättre.
  6. Tillsätt en halv matsked smör till pannan för vaje pannkaka så att den inte fastnar. Var försiktig när du vänder pannkakorna och håll koll så att de inte bränner.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.