Parmasnurror kallar jag mina små aptitretare som jag har upptäckt är perfekt för LCHF. Parmaskinkan är för övrigt nästan den enda skinkan som man kan köpa i Sverige utan en massa onödiga tillsatser.
Ingredienser:
- Några skivor Parma- eller serranoskinka
- Färskost, typ Philadelfiaost
- Några färska basilikablad
Gör så här:
- Lägg en skiva parmaskinka på skärbrädan.
- Bred på ganska rikligt med färskost.
- Lägg ca 2 blad på färskosten.
- Rulla ihop på tvären.
- Skär till små rullar, blir ca tre stycken på en skiva.
- Ställ på ett fint fat, gör likadant med fler skivor.
- Ät och njut!
Tänk på att om du börjar och smaka på en samtidigt som du gör dom finns viss risk att det inte blir så många kvar att servera 😉
1 thought on “Parmasnurror – underbart god LCHF aptitretare”